Chestorul Biroului Permanent al Camerei Deputaților, deputatul PMP Valeriu Steriu, vorbește despre demisia lui Liviu Dragnea. El a afirmat marți că este imperativ să se analizeze, în septembrie, oportunitatea ca Liviu Dragnea să mai fie președinte al Camerei în contextul absențelor sale de la activitățile acestui for, informează Agerpres.

Steriu a invocat faptul că „din 60 de ședințe (ale Biroului Permanent al Camerei – n.r.) dânsul a fost prezent la numai nouă. Pare-se că este un obicei de a nu veni. Convoacă și nu vine. În ianuarie am avut aceeași situație – ședință convocată extraordinar la care dânsul nu a participat. Cred că este imperativ necesar ca în septembrie să analizăm oportunitatea ca domnul Dragnea să mai conducă această Cameră a Deputaților ca și președinte. Vom cere, probabil, demisia pentru că nu este normal să ai o prezență de sub 10% la ședințele pe care trebuie să le conduci”, a spus Steriu, la Parlament.

Chestorul Camerei Deputaților a mai declarat că și la ședințele de plen Liviu Dragnea a participat la maximum 14 din 60 de reuniuni.