Societatea Apollo Ecoterm SRL Medgidia continuă lucrările de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din municipiul Medgidia. După Piațeta Decebal, Parcul 1 Mai a devenit prioritatea lucrătorilor, cu atât mai mult cu cât municipiul Medgidia se pregătește să gazduiască primul eveniment dedicat zilei Marinei Române.

Cum evenimentul va avea loc pe faleza canalului din Parcul 1 Mai, atenția societății APollo Ecoterm este concentrată în această perioadă pe această zonă.

„Continuăm lucrările de cosire din parcul 1 Mai. Cosit iarbă, tăiat gard viu, fasonat copaci, încărcat resturi vegetale și alte lucrări de reabilitare și întreținere. De asemenea ne ocupăm de reabilitarea băncuțelor din jurul fântânii arteziene din Parcul 1 Mai – chituire, vopsire, înlocuire fascine de lemn și alte lucrări. Fântâna din parc funcționează acum la parametrii optimi, după ce în urmă cu o lună au fost efectuate mai multe lucrări de reparații și întreținere“, a explicat directorul Apollo Ecoterm, Constantin Sima.

Nu doar în această zonă se efectuează lucrări. „Pe termie funcționăm cu furniazare apă caldă la Centralele 7 și 15, iar centralele 6 și 10 cu punctele termice aferente – 8,12,16 sunt în revizii pentru obținerea avizului iscir. După ce vom primi avizele favorabile, vom opri celelalte două centrale“, a explicat conducerea societății.

De asemnea se continuă lucrările de preluare a apelor pluviale de pe cele trei scurgeri de pe rambleurile de la pod. „O altă lucrare importantă o facem la trotuarul intersecției Republicii cu Nicolae Bălcescu, din zona Poștă, chiar unde este și stația. După reabilitarea trotuarului, aici o să facem și coborărârea bordurilor în dreptul trecerilor de pietoni pentru a putea facilita accesul celor cu dizabilități și a cărucioarelor.  Totodată continuăm lucrările de montare a gaigerului din zona Intim, de pe breteaua care duce spre biserică. Același tip de lucrare l-am efectuat cu succes și pe strada Poporului, unde nu am mai întâmpinat probleme din cauza acumulării masive de apă“, a afirmat directorul Apollo Ecoterm, Constantin Sima.

Și zurtea spitalului este în atenția echipelor de lucrători ale Apollo Ecoterm. După amenajarea zonei heliportului, acum se fac lucrări de montare a bordurilor.