Aflat la primul mandat de consilier local la Medgidia, aniversatul zilei este unul dintre cei doi reprezentanți ai Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) în cadrul CL Medgidia.

Născut pe 3 august 1983, Arslan Ozgun este un om care, până la cei 34 de ani împliniți astăzi, s-a făcut remarcat deja în comunitatea turco-tătară din Medgidia și nu numai.

Pe lângă calitatea de reprezentant al comunității, el este și imam al cultului musulman, slujind în geamiile din Ciocârlia, Izvoru Mare și, în prezent, Năvodari. Totodată este și membru al ansamblului de ilahiuri al Muftiatului Cultului Musulman din România. Nu mai puțin important, el face parte și din consiliul sinodal al muftiatului și este președintele comisiei de cultură – culte și tradiții din cadrul minorității turco-tătare.

La Ciocârlia, de altfel, a fost și președinte al filialei locale a UDTTMR, dar și consilier local. În 2016 a decis însă că este timpul să se alăture unei noi echipe, entuziaste, care are planuri de schimbare în bine a municipiului Medgidia, intrând astfel pentru prima dată în acest consiliu local, fiind ales din partea UDTTMR.

Arslan Ozgun este căsătorit și are o fetiță.

Echipa Curier Local îi urează aniversatului zilei „La muți ani, cu multe realizări, noroc și sănătate!“