Politicianul Gelu Vişan afirmă că mai mulţi lideri ai PMP ar duce negocieri cu liberalii pentru o viitoare fuziune a celor două partide. Vişan critică în termeni duri aceste mișculații în fruntea cărora s-ar afla doi parlamentari.

„Vreo doi lideri din conducerea PMP negociază de zor, a câta oară, fuziunea PMP cu PNL, negociind-și pentru ei menținerea fotoliilor calde de parlamentar după 2020, unde în viața lor nu ar fi ajuns mai departe de gardul clădirii Parlamentului fără Traian Băsescu. Ca și prima dată, în primăvară, au acceptat condiția pusă de Ludovic Orban: Fără Traian Băsescu.

Aceeași lideri au făcut în timpul crizei din PSD, o înțelegere cu Ponta și cu Grindeanu ca PMP să intre în guvernul fantomă Grindeanu, bineînțeles ei văzându-se deja miniștri. Despre milogeala lor pentru a vinde PMP-ul s-a auzit peste tot, ca și de condiția acceptată ca după ce scapă de Traian Băsescu, să predea PMP-ul prin fuziune PNL-ului.
Lăsând la o parte incidentul de acum o lună, ca membru PMP, le transmit celor „vreo doi lideri” care, însumat nu se ridică la glezna lui Traian Băsescu, le transmit deci că unii din ei riscă să le rup gradele în văzul tuturor, măcar că sunt ofițeri acoperiți ai SIE și nu ai SRI. Dacă au primit ordin pe unitate să se alinieze lângă celălalt apropiat al SIE, l-am citat pe Ludovic Orbán, e treaba lor, e unitatea lor. Dar dacă vor să vândă și PMP-ul, cineva ar trebui să le spună, și mă refer în primul rând la liderii de organizații locale, că PMP-ul nu e de vânzare!”, a scris Gelu Vişan pe pagina sa de Facebook.

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, nu a așteptat mult până să îi dea o replică acidă, în stilu-i caracteristic, lui Vișan. Vicepreședintele la nivel național al partidului îl atacă dur pe Vişan şi susţine că politicianul nu este altceva decât un „răspândac” care a uitat şi adresa sediului partidului.

„A ÎNVIAT VIȘAN! INCREDIBIL! E VIU SI VORBEȘTE! prostii normal! După ce că nu mai stie pe ce strada este sediul partidului, de cînd nu a mai trecut pe acolo, acum pentru ca nu are ce face, „PRINDE MUȘTE” pe la televizoare cu știri FALSE, pentru a fi băgat in seamă. Bre NEA VIȘANE, FIXEAZĂ-TE si nu mai cugeta! Dai „sateliți” presei fără URMĂ DE ADEVĂR! De cînd te stiu nu ai fost altceva decît un….RĂSPÎNDAC care ti-ai urmărit interesele! Ai uitat că nu ti-ai depus candidatura la PRIMARIA CRAIOVA?( din simplu motiv ca nu ai fost în stare să-ti strîngi semnături) Doar nu vrei sa-mi zici că aia a fost strategie sau ca te-au lucrat SIE si SRI?. Sau ai avut BLAT CU OLGUȚA? Sau vrei să-ti aduc aminte si alte lucruri care „fac bine” partidului si al căror autor esti? Asa că, mai bine, bagă somn că esti obosit!”, a scris Palaz pe pagina sa de Facebook.