Comisarul-şef Valentin Burlacu, fostul inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa şi fost șef al Poliției Municipale Medgidia iese la pensie, relatează Ziua de Constanța.

Burlcau a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe fucnții în cadrul DNA, dar și în Poliție. În perioada 2011 – decembrie 2012, a fost la comanda Inspectoratului de Poliție al Județului Constanţa, lucrând înainte și ca şef la Cercetări Penale din Poliţia Medgidia, unde, de altfel, a fost și comandant, înainte de a ajunge la IPJ.

Născut pe data de 7 iunie 1972, el terminat Academia de Poliţie în 1995 și și-a început cariera la Poliţia Mangalia, unde a lucrat un an, apoi la Poliţia Medgidia, cel mai mult timp, iar de aici a plecat la DNA Bucureşti pentru şase ani. Ulterior a revenit la Constanța, în fruntea IPJ-ului, de unde a plecat în decembrie 2012 tot către DNA, devenind ofițer de poliție judiciară în cadrul structurii.

Valentin Burlacu este căsătorit și are doi copii, iar soția sa este profesor la un liceu din Medgidia. De altfel, cei doi dețin și un apartament în Medgidia, pe care urmează să îl achite până în anul 2018, conform declarației de avere completate de acesta anul trecut.

 

sursa foto: cugetliber.ro