Campioana en titre a României, FC Viitorul Constanța, a obținut semnătura jucătorului brazilian Eric de Oliveira Pereira, a anunțat clubul, sâmbătă, pe site-ul său oficial.

În vârsta de 31 de ani, Eric a evoluat în sezonul precedent pentru Gaz Metan Mediaș, echipă pentru care a jucat în 34 de meciuri, înscriind 6 goluri și oferind 12 assist-uri.

Eric a adunat 173 de prezențe în Liga I (pentru Gaz Metan și Pandurii Târgu Jiu), a marcat de 49 de ori și a bifat 42 de pase de gol, menționează sursa citată.

Sud-americanul a semnat un contract pe un an cu FC Viitorul.
Eric de Oliveira Pereira, născut în decembrie 1985, la Nova Iguaçu este un fotbalist brazilian cu cetățenie română care a câștigat în 2010 și 2013 titlul pentru stranierul anului din Liga I. El a jucat și pentru Al Ahli, care l-a transferat de la Pandurii Târgu Jiu pentru 1,25 milioane de euro. A mai evoluat pentru CS Metropolitano, Gaz Metan Mediaș, de două ori și Karpaty Lvov până să ajungă la Târgu Jiu. În 2007, Eric a debutat, în Brazilia, pentru clubul Metropolitano, unde a jucat puțin timp, însă unde a avut contract până în 2008.