Cabinetul Tudose va avea în componență și un medgidian. Ionuț Mișa este cel pe care PSD l-a nominalizat pentru a ocupa portofoliul de la Finanțe. În prezent el ocupă un post de secretar de stat în cadrul ministerului de resort.

Ionuţ Mişa s-a născut pe 7 ianuarie 1975 la Medgidia. Pentru cei „ai locului“, el este fiul fostei învățătoare Valeria Mișa. În ultimele luni Ionuț Mișa a fost șeful Direcției Mari Contribuabili din cadrul ANAF, dar și membru în Consiliul de Administrație al Societății Naționale Nuclearelectrica.

A absolvit Universitatea Ovidius din Constanța, unde are și o diplomă de master în „Managementul instituțiilor publice“. Mişa şi-a început activitatea în cadrul Direcţiei Generale de Finanţe Publice Constanţa, ca şef al Serviciului de Îndrumare, Colectare Venituri. Devine apoi şef Serviciu Gestionare Registru Contribuabili şi Dosare Fiscale-Persoane Fizice din cadrul AFP Constanţa, iar în 2005 e numit şef al Administraţiei Finanţelor Publice Eforie. După alţi 4 ani devine şeful Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa. În ANAF a fost numit şeful Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili în februarie 2013.

Potrivit declarației de avere, Mișa deţine două apartamente (unul în Constanţa şi altul în Capitală), bijuterii în valoare de 7.500 de euroși peste 100.000 de lei într-un cont curent.  Anul trecut a încasat salarii de la ANAF însumând 94.421 de lei și alți 3.200 de lei din cedarea folosinței bunurilor. Ionuț Mișa nu declară că deține interese.