Poliţia Locală Medgidia salută Săptămâna Națională a Voluntariatului. Echipe din cadrul Poliției Locale Medgidia au participat, ieri, la o activitate de ecologizare a zonei Canalului Dunăre Marea Neagră din Medgidia. Nici șefii instituției nu s-au dat la o parte de la aceste activități și, echipați corespunzător, au lucrat cot la cot cu colegii lor.

Aflată la cea de – a XI – a ediţie la nivel local, Săptămâna Națională a Voluntariatului are o mare importanță prin obiectivul său de promovare a activităților de voluntariat şi prin implicarea activă a cetăţenilor de toate vârstele pentru că, în definitiv, problema „îmbolnăvirii“ MEDIULUI ÎNCONJURĂTOR ne afectează pe toţi în egală măsură!
„Implicarea indivizilor în creionarea propriului climat social, reprezintă o provocare dublu avantajoasă. Cetăţenii cu spirit civic primesc dreptul de a contribui la activitatea de asigurare a ordinii publice din comunitatea lor, iar poliţia locală beneficiază de sprijinul celor în slujba cărora trebuie să îşi desfăşoare muncă de zi cu zi, oameni din toate mediile, care vor oferi un exemplu şi vor influenţă pe ceilalţi membri ai colectivităţilor din care fac parte“, este motivația care a mânat angajații Poliției Locale la activitatea de ieri.