Minute de emoție sinceră, aseară, la emisiunea tv „Românii au talent“. Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian a reușit să ofere un moment inedit, după ce a cântat vocal și la pian, cu degetele de la picioare. Mihaela Rădulescu a apăsat Golden Buzz-ul care a trimis-o direct în semifinală.

Micuța de doar 11 ani din Târgoviște i-a impresionat e toți cei prezenți cu povestea ei de viață. Ea s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și, încă, de la naștere, copila a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ. Mama ei naturală a abandonat-o în maternitate, iar de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Aceasta o încurajează în toate proiectele sale și este sigură că destinul copilei este unul cu totul special.

Pe lângă talentul său muzical, Lorelai a scris până astăzi nu mai puțin de 4 cărți, printre care „Zâmbet de înger” și “Eroii, iubirile mele”. Lorelai scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hârtie, fie direct pe tastele laptop-ului, iar lipsa mâinilor nu o deranjează absolut deloc. Este un copil normal, care simte, trăiește și face ceea ce îi place.

&nbsp