EMPRETEC – programul internaţional de dezvoltare antreprenorială şi relaţionare în business susţinut de Naţiunile Unite şi Guvernul României se va desfăşura anul acesta şi în Constanţa, în perioada 25 noiembrie – 3 decembrie.

EMPRETEC este bazat pe metodologia unică originară de la Harvard, concentrată pe abordarea antreprenoriatului din punct de vedere comportamental pentru a aduce evoluţie în business.

EMPRETEC reprezintă 9 zile de atelier de lucru intensiv în care vei trăi experienţa celor mai de succes antreprenori ai lumii

Cine susţine programul?

1. Promovat de United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD) Geneva în peste 36 de ţări.

2. Finanţat de Guvernul României prin Ministerul Economiei Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

3. Organizat şi promovat de Oficiile Teritoriale pentru ÎMM şi Cooperaţie şi de echipa română de traineri certificaţi sau în curs de certificare UNCTAD pentru programul EMPRETEC (organizaţi în Asociaţia pentru Antreprenoriat din România).

4. Dezvoltat iniţial de către David McClelland, profesor şi psiholog la Harvard Business School, împreună cu societăţile de consultanţă Management Systems Internaţional şi McBeer & Co, cu sprijinul USAID şi al Naţiunilor Unite.

Cui se adresează?

Antreprenorilor, potenţialilor antreprenori, liderilor.

Ce beneficii îţi va oferi acest atelier de lucru?

1. Vei înţelege cum gândesc şi cum se comportă antreprenorii de succes în diferite situaţii.

2. Îţi vei dezvolta competenţele antreprenoriale, vei învăţa să negociezi, să conduci, să te impui, să influenţezi şi să controlezi rezultatele, să înţelegi motivele de ce companiile au succes, să discuţi cu băncile, să te descurci în situaţii limită, să lucrezi în echipă.

3. Îţi vei cunoaşte punctele puternice şi le vei identifica pe cele care doreşti să le îmbunătăţeşti.

4. Experienţa zilnică dobândită o vei putea testa şi aplică în toate exerciţiile atelierului de lucru şi în afacerea pe care poate ca o ai deja.

5. Experienţa pe care o poţi dobândi în ani de lucru, sau prin studii şi participări la seminarii, o vei dobândi în numai 9 zile.

6. Îţi va facilita accesul la finanţări.

7. Vei avea acces la reţeaua internaţională de peste 340.000 de Empretecos şi la cea naţională de peste 2000 Empreteci.