Cei mai mulţi oameni privesc mediul de afaceri ca pe un soi de „castă“, unde au acces doar cei care „au relaţii“ sau cunosc oameni influenţi. Putem spune că există un mediu de afaceri în România, dacă generalizăm, un mediu de afaceri într-o anumită ramură a economiei – de pildă, sau un mediu de afaceri local, cum este cel din Medgidia.

Deşi în judeţul Constanţa, majoritatea firmelor mari gravitează în reşedinţa de judeţ – Constanţa, cu atât mai mult cu cât este şi un oraş-port – sunt însă firme, mai mari sau mai mici, care pun pe harta afacerilor şi restul localităţilor. Iar municipiul Medgidia nu face rabat de la acest lucru, aici existând o adevărată „pepinieră“ de firme bine cotate, conduse de manageri de succes şi car fac performanţă, reuşind chiar să creeze locuri de muncă importante pentru comunităţile locale.

Despre afacerile de top ale Medgidiei, despre poveştile lor de succes, despre manageri care şi-au pus toată priceperea şi dăruirea în a face performanţă şi a creşte businessul, vom vorbi pe larg, de azi înainte, într-o rubrică specială. „Curier Local“ vă propune să descoperiţi „povestea unei afaceri de succes“, o rubrică unde veţi afla despre toată munca din spatele unui nume de renume, despre oportunităţile să greutăţile pe care întreprinzătorii le au sau le-au avut de confruntat şi despre oamenii care stau în spatele succesului.

Şi pentru a dovedi că, într-adevăr, Medgidia are cu ce şi cu cine se mândri, vă vom prezenta, în articolele viitoare, care sunt firmele care au reuşit să facă performanţă şi să prindă un loc pe podium în „Topul societăţilor din judeţul Constanţa“, volum editat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Rămâneţi alături de „Curier Local“ pe drumul cel mai scurt al ştirilor!