„Un gust bun nu se uită niciodată“ este motto-ul după care se ghidează, de aproape un sfert de veac de existență și excelență în domeniul panificației, compania constănțeană cu tradiție Dobre & Fiii. Gustul bun, care nu se uită niciodată, înseamnă atât creativitate și ingeniozitate, dar, mai presus de toate,  înseamnă respectul față de consumatori și grija față de produsele comercializate. 

Atât produsele de  morărit, panificație, cât și cele patiserie și cofetărie beneficiază de toată grija și atenția producătorilor, astfel încât românii să se bucure de gustul bun și mereu proaspăt. Gama de produse a fost îmbunătățită de la an la an, societatea fabricând astăzi peste 20 sortimente de pâine proaspătă sau congelată („ready to bake“ și „ready to eat“), 45 de produse de patiserie („ready to bake“), peste 25 de sortimente de produse de cofetărie și trei tipuri de făină, griș și pesmet.

Deși Dobre și Fiii este o companie cu tradiție, în epoca actuală, schimbarea obiceiurilor de consum ale amatorilor de panificație și patiserie au făcut ca metodele tradiționale de fabricație să nu mai poată asigura în totalitate cantitatea necesară. Cu multă pricepere însă, „Dobre și Fiii“ a pus aluatul tradițional al brutarilor pe altarul înaltei tehnologii, creând astfel produse autentice care vin în întâmpinarea nevoilor clienților.

Maeștri patiseri, tehnologi și brutari cu experiență au reușit să combine tradiția cu tehnologia modernă pentru a realiza produse savuroase de care consumatorii se pot bucura tot timpul de forma lor ideală – calde, proaspăt scoase din cuptor! Astfel,  compania Dobre și Fiii a reușit să producă și să distribuie o gamă bine structurată de produse de panificație și patiserie congelate, adresându-se îndeosebi segmentelor de retail și profesional (HORECA).

Care ar fi avantajele produselor de panificație congelate?

Primul motiv ar fi chiar cel descris de motto-ul companiei – „un gust bun nu se uită niciodată“. Iar când produsele degustate sunt și calde, atunci experiența va fi categoric una d neuitat. Pe lângă avantajele „afective“, mai sunt și alte avantaje pe care clienții companiei Dobre și Fiii le pot exploata.

  • Economie de BANI – puteți cumpăra doar produsele de care este nevoie, în cantitățile necesare, gestionând eficient stocurile.
  • TIMP câștigat – coacerea durează câteva minute, eliminând timpii necesari pentru parcurgerea fiecărei etape de preparare.
  • SPAȚIU redus de depozitare – produsele congelate ocupă un spațiu redus de depozitare, astfel încât nu mai este nevoie de alocarea unei zone speciale dedicate diferitelor ingrediente necesare preparării produselor.
  • DIVERSITATE – gândiți-vă doar la varietatea pe care o veți putea prezenta, mai departe, în meniul afacerii dumneavoastră. Nu-i așa că deja sună apetisant?

Dacă într-un articol anterior (Panificație congelată de la Dobre & Fiii: „Un gust bun nu se uită niciodată“, mai ales atunci când produsul este proaspăt scos din cuptor) v-am făcut poftă și v-am provocat să vă gândiți la aroma, mirosul și gustul pâinii calde, proaspăt scoase din cuptor, acum vă prezentăm gama de patiserie congelată, care numără mai mult de 11 produse propuse pentru a fi încercate: Plăcinte cu brânză, croissante (simple, cu ciocolată sau cu șuncă și cașcaval), specialități fantezie (cu vanilie și jeleu de caise), paleuri cu brânză, minifoietaje (cu brânză, ciuperci, fructe de pădure, sau mere), minipoloneze (cu umplutură de cremă de vanilie sau jeleu de caise), melci (cu brânză dulce și stafide sau cu nucă), saleuri (cu semințe de mac sau de susan), spirale (cu cașcaval, pizza, mac sau susan), trigoane (cu brânză dulce și stafide, ciuperci sau vanilie cu ananas), dar și nouă sortimente de Ștrudele pentru toate gusturile (cu brânză de oaie și spanac, cu cabanos, cu cașcaval și salam, cu pizza, cu ciocolată, cu fructe de pădure și vanilie, cu mere, cu nucă sau cu vișine). Mai multe detalii despre produsele de patiserie congelată puteți afla de pe site-ul companiei: http://www.dobresifiii.ro/patiserie-congelata 

Garanția calității

Compania Dobre și Fiii S.R.L. a fost înființată în anul 1994, având ca obiect principal de activitate fabricarea produselor de morărit, panificație, patiserie și cofetărie destinate vânzării atât în magazinele proprii cât și livrării la terți, respectând cerințele legale legate de Calitate, Mediu, Siguranță Alimentului, Sănătate și Securitate Ocupațională. Realizarea unei calități constante și îmbunătățirea procedeelor de producție au reprezentat întotdeauna o prioritate pentru societate, fapt subliniat de dobândirea certificatelor ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, IFS, SA8000 :2008, ISO 14001:2004.

„Ne propunem ca produsele obținute în cadrul organizației noastre să fie la nivelul de calitate agreat și solicitat, sigure din punct de vedere igienico-sanitar și respectând reglementările naționale în vigoare.Obiectivele societății «Dobre și Fiii» sunt protecția sănătății consumatorilor produselor noastre și satisfacția lor privind consumul unor produse nutritive, gustoase, proaspete, lipsite de pericole microbiologice, chimice și fizice și cu proprietăți stabile pe durata valabilității pentru consum“, afirmă conducerea societății Dobre și Fiii SRL.