Negocierile dintre Hagi și clubul Fiorentina au durat ceva timp, dar, într-un final, cele două părți au ajuns la un acord. Pentru a-l aduce acasă la Viitorul, Hagi ar fi fost nevoit să dea mai mult față de prețul pe care l-au dat italienii pentru el.

 

Inițial, s-a vorbit despre suma de două milioane de euro, dar se pare că suma a fost mult mai mare. Mai precis, Viitorul ar fi achitat, pentru răscumpărare, de fapt suma de 2,5 milioane de euro.

Potrivit digisport.ro, în perioada petrecută la Fiorentina, Hagi jr. a evoluat în special la formaţia Primavera a clubului. La echipa mare, a bifat doar 48 de minute, toate în sezonul trecut din Serie A TIM, împotriva lui Cagliari(14) şi a Pescarei (34).

Deşi nu a fost folosit aproape deloc, oficialii grupării viola susţin că prestaţiile şi cota de piaţă ale lui Ianis au crescut în Italia, astfel că nu au acceptat doar recuperarea investiţiei iniţiale.

“Ne-am luat înapoi căpitanul”, a spus Gheorghe Hagi după ce Viitorul l-a transferat pe Ianis de la Fiorentina.

“Da, oricum ne ştiam de mult, am crescut cu ei. Nu mă deranjează presiunea, am fost mereu obişnuit cu ea. Eu intru pe teren cu gândul de juca fotbal din plăcere. M-am apucat de fotbal pentru că îl iubesc. Tata stă tot timpul cu gura pe jucători, nu doar pe mine”, a explicat Hagi jr.

Citește și:

Italienii anunță transferul lui Ianis Hagi la Viitorul. S-a ajuns la un acord cu Fiorentina