Un sfert dintre actualii miniştri vor pleca, a declarat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al PSD, deputatul Cătălin Rădulescu, potrivit dcnews.ro.

 

În şedinţa de luni a PSD va fi făcută o analiză a ministerelor şi a fiecărui ministru, după care se va stabili ce miniştri vor rămâne şi vor urma negocieri cu filialele pentru desemnarea noilor miniştri, spune deputatul.

„Cam un sfert dintre miniştri vor pleca şi vor fi înlocuiţi. Cred că de data asta se va face o analiză serioasa, astfel încât să fie puşi miniştri cu expertiză”, a declarat Rădulescu înaintea şedinţei CEx.

El a spus că filiala Argeş, de exemplu, trebuia să facă nominalizarea pentru Ministerul Comunicaţiilor, dar nu va nominaliza o persoană pentru acest portofoliu pentru că nu are pe nimeni cu expertiză.

„Am stabilit că, neavând un om cu expertiză aşa bună, sa nu propunem o persoană pentru acest minister. Asta trebuie să fie valabil pentru fiecare organizaţie – dacă nu are pe cineva cu expertiză, să nu propună de dragul de a propune”, a adăugat Rădulescu.

George Ivașcu, Ecaterina Andronescu și Rodica Nassar pe lista secretă

Surse politice, în exclusivitate pentru DC News, au oferit informații de ultimă oră privind Guvernul Dăncilă.

Așadar, conform surselor citate, organizația de București a PSD a propus și a votat în unanimitate ca, luni, în CEx-ul PSD să se voteze numele lui George Ivașcu pentru Ministerul Culturii, Ecaterina Andronescu pentru Ministerul Educației și Rodica Nassar pentru Ministerul Sănătății.

Sursa: www.dcnews.ro