Rompetrol Rafinare, companie controlată de grupul kazah de stat KazMunayGas, ce administrează rafinăria Petromidia, a anunţat că acţionarii companiei au aprobat revocarea lui Marius Mitruş din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, scrie News.ro, citat de economica.net.

În locul acestuia, a fost aleasă Nicoleta Viorica Soisun. Aceasta ocupă locul începând de marţi şi până la data de 30 aprilie 2018, data expirării mandatului actualilor membri ai Consiliului de Administraţie.

În vârstă de 31 de ani, aceasta a fost angajată la Cancelaria fostului premier Călin Popescu Tariceanu, potrivit News.ro.

„Se aprobă ca pronunţarea asupra gestiunii de administrator a lui Marius Mitruş pentru perioada mandatului de membru al Consiliului de Administraţie din cursul anilor 2017 şi 2018, respectiv din 1 ianuarie 2017 şi până la data desfăşurării AGOA, să aibe loc cu ocazia aprobării situaţiilor financiare ale societăţii pentru exerciţiile financiare 2017 şi respectiv 2018”, arată un comunicat al RRC.

Sursa: www.economica.net

Citește și:

Ministerul Energiei vrea modificări în CA-ul de la Rompetrol Rafinare

Ministrul Energiei, mesaj către Rompetrol: „Să-şi plătească datoria, pentru a-şi dovedi buna credinţă”