Primăria orașului Ovidiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcții publice de execuție, vacante. 

Autoritățile locale scot la concurs trei posturi publice:

  • inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul asistenţă socială şi autoritate tutelară;
  • inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartimentul achiziţii, contracte, programe, proiecte;
  • polițist local, clasa III, grad profesional principal – Compartimentul ordinea şi liniştea publică şi paza bunurilor.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, trebuiesc îndeplinite și condiţii specifice pentru ocuparea fiecărei funcții publice în parte. Mai exact, pentru ocuparea funcției din cadrul Compartimentului asistenţă socială şi autoritate tutelară e nevoie de: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor administrative.

Pentru postul de la Compartimentul achiziţii, contracte, programe, proiecte sunt necesare  studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, specializarea drept.

Iar pentru cel de polițist local e nevoie doar de studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. De asemenea, pentru acest post este nevoie de un aviz psihologic – „apt port armă“, permis de conducere categoria „B“ și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 27 decembrie 2017, ora 14.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  •  10 ianuarie 2018, ora 10:00: proba scrisă;
  • data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Ovidiu din Ovidiu, str. Sănătății nr. 7, Județul Constanța, telefon 0241/255.340/115.

Citește și:

Triplu eveniment la Ovidiu: O săptămână de evenimente dedicate orașului și poetului Ovidiu