În ședința extraordinară a Consiliului Local Medgidia,  desfășurată marți seara, cel de-al treilea proiect de hotărâre a fost retras de pe ordinea de zi. Consilierului PNL, Stelian Caprinciu a solicitat inițiatorului proiectului, Valentin Vrabie ca înaintea propunerii acestui proiect să negocieze cu SC RAJA SA termenii colaborării.

Mai exact, proiectul făcea referire la punerea la dispoziție a unor bunuri proprietate publică a Municipiului Medgidia, pentru construirea și punerea în funcțiune a Sistemului Regional de alimentare cu apă Constanța (Reabilitare sursa Medgidia. Aducțiune – Gospodăria de apă Constanța Sud) din cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța, în perioada 2014 – 2020”.

Referindu-se la acest subiect, edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie a postat pe pagina sa de socializare un text în care explică situația existentă:„Întrucât au existat voci care acuză faptul că prin retragerea proiectului numărul trei de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal, desfășurată aseară, am blocat investiții de 600 milioane de euro, pe care SC RAJA SA le dorește pe teritoriul municipiului nostru, pentru a înțelege adevărul, vă atașez alăturat adresa pe care astăzi am trimis-o regiei menționate anterior. Vă asigur și acum că, pentru mine, interesul cetățenilor acestui municipiu este mai presus decât orice presiuni la care sunt supus și că pentru bunăstarea și confortul locuitorilor din Medgidia voi face în continuare tot ce îmi stă în putință! Parcurgeți documentul pentru a nu vă lăsa manipulați!” scrie primarul pe contul său de facebook.

Sursa:  https://www.facebook.com/valentin.vrabie

Vezi și:

https://curierlocal.ro/15086/sedinta-a-clm-medgidia-nu-ma-intereseaza-cat-de-mare-creste-un-operator-economic-ci-cata-bunastare-putem-aduce-la-medgidia/