Pentru a sărbători Ziua Națională a României, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a lansat Campania ”MESAJUL MEU PENTRU ROMÂNIA”.  45 000 de elevi din 110 unități școlare din județul Constanța s-au înscris pentru a realiza un FLASHMOB cu un mesaj pentru România.

Emoțiile, bucuria, entuziasmul au cuprins elevii, cadrele didactice și părinții care se pregătesc în aceste zile pentru marea sărbătoare a românilor, cu drapele, baloane, tricouri, umbrele, hore și simboluri naționale. Toate flashmob-urile vor fi filmate și fotografiate pentru a realiza un Album al Centenarului cu imagini din toate activitățile Proiectului județean ”100 de ani de spirit românesc”, care se va desfășura anul următor.

Peste trei zile se dă STARUL Campaniei și împreună vom spune  ”LA MULȚI ANI ROMÂNIA”!

Din Medgidia s-au înscris opt școli gimnaziale și licee: Liceul Tehnic „Nicolae Titulescu”, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Școala Gimnazială „Mircea Dragomirescu”, Școala Gimnazială „Spiru Haret”, Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”, Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu”, Școala Gimnazială „I.L. Caragiale”. Acestea se vor organiza în flash-mob-uri pe 28 și 29 noiembrie.

Citește și:

Toate școlile din județul Constanța, implicate într-un flashmob de Ziua Națională a României