Consilierii locali din municipiul Medgidia s-au întrunit joi, 09 noiembrie 2017, în şedinţa extraordinară. Două dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi au întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi admise.

La primul punct a fost aprobată încetarea aplicabilității Hotărârii de Consiliu Local nr.78 din 12 mai 2017 privind aprobarea parteneriatului în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 „Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală-orașe/municipii cu populație de peste 20.000 locuitori” și a Hotărârii Consiliului Local nr.79 din 12 mai 2017, privind aprobarea proiectului „Sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală zona marginalizată Medgidia”, aprobarea valorii eligibile a proiectului și a contribuției Consiliului Local Medgidia.

Cel de-al doilea punct aprobat pe ordinea de zi a fost  privitor la participarea UAT Municipiul Medgidia în calitate de membru fondator la constituirea Asociației „Grup de Acțiune Locală Urban Medgidia”-GAL URBAN MEDGIDIA.

Citește și: Medgidia investește în capitalul uman: Proiect european de aproximativ 7 milioane de euro, semnat de municipalitate

Ultimul proiect de pe ordinea de zi, cu privire la aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2017, nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobat.