Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia, s-a înscris în Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE). Astăzi, Valentin Vrabie a semnat adeziunea la partidul condus de Tăriceanu. 

Amintim că Valentin Vrabie a câștigat alegerile locale de la Medgidia, unde a candidat independent, cu peste 60% din voturi, după ce a fost primul independent al comunei Peștera vreme de două mandate.

„Eu sunt și voi rămâne un om independent! Dar am decis să mă implic și în zona politică. Pentru a putea face asta, trebuie să activez într-un partid politic. Aș fi putut foarte bine să merg la PSD sau la PNL, partide care oferă de toate pentru toți. Însă, așa cum ma caracterizează pe mine, îmi place să iau lucrurile pas cu pas, să iau lucrurile de jos. Și în politică, la fel ca și în adminitrația publică, trebuie să determinăm cât mai mulți oameni tineri și curați să intre în partidele politice și să preia acest segment. Accederea lor în viața politică este semnul că în România are loc acea reformă a partidelor de care este atâta nevoie“, a declarat Valentin Vrabie în exclusivitate pentru Curier Local.

Primarul municipiului Medgidia spune că 26 de ani au fost de ajuns pentru ca partidele vechi, care s-au tot perindat până acum, au avut vreme mai bine de un sfert de veac pentru a dovedi ceea ce pot face, și nu au reușit să izbândescă nimic.

“Nu doar alternanța la putere a partidelor este de ajuns pentru a schimba lucrurile, ci, mai importanată, este referoma partidelor în sine, schimbarea generațiilor și a mentalităților în toate partidele politice, pentru că 26 de ani sunt de ajuns. Au avut timp să dovedească de ce sunt în stare și…au făcut-o”, a conchis edilul șef al municipiului Medgidia, proaspăt membru ALDE.

Sursa video: MediaTV