Un grav accident a avut loc în această dimineață, la ieșire din Tariverde pe sensul de mers către Constanța.

Un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz, iar în urma impactului au rezultat șapte victime, iar una dintre ele a decedat.

Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă pe DN22 (E87) Constanţa – Tulcea, în zona localităţii constănţene Cogealac. Din primele investigații a reieșit faptul că cele două mașini s-au lovit frontal. Autoturismul venea dinspre Medgidia și se îndrepta către localitatea Mihai Viteazu, în timp ce microbuzul cu muncitori circula din sens opus.

În microbuzul implicat în accident se aflau muncitori, iar în autoturism erau câțiva bărbați din Medgidia care mergeau către Mihai Viteazu la pescuit. Potrivit Digi 24, bărbatul decedat ar fi din Medgidia și era ocupant al autoturismului.

UPDATE:

Nouă persoane au fost transportate la Spitalul Județean Constanța după accidentul din această dimineață. La acest moment doar una dintre ele se mai află internată, un bărbat de 47 ani, policontuzionat cu traumatism cranio cerebral acut închis, mic hematom intracerebral și traumatism toraco pulmonar, dar și de coloană lombară.

Alți patru pacienți sunt încă supuși investigațiilor de specialitate, iar ceilalți au fost diagnosticați cu leziuni minore și externați.

Sursă foto: www.radioconstanta.ro