„Este prima dată când fac un lucru de acest gen şi am o mare rugăminte: şi un SHARE ajută, aşa că va rog să faceţi măcar acest minim efort! Au trecut doar trei zile de la nuntă şi îmi e greu să mă despart de ea, dar aş dori să vând rochia mea de mireasă cu 1000 lei , iar banii să fie transferaţi în contul Cristinei, o tânăra mămică care are o formă de cancer foarte rară. Mai are nevoie de 40000€ pentru a putea începe tratamentul care îi oferă o şansă la viaţă, o şansă ca bebeluşul său să simtă căldura şi dragostea mamei în viaţa lui, o şansă că acest copil să nu şi vadă mama doar în poze“, așa arată unul dintre sutele, poate miile de anunțuri postate în ultimele de femeile din toată țara care și-au scos la vânzare rochiile de mireasă pe Internet. Prin intermediul rețelelor de socializare ele anunță că sunt dispuse să își vândă una dintre cele mai prețioase amintiri contra unor sume de bani pe care să îi doneze apoi tinerei mămici greu încercate de viață.

Cristina Manea, o tânără de doar 23 de ani din Pitești, a adus pe lume, pe 25 iulie, o fetiță sănătătosă. La câteva ore de la operație, aceasta a acuzat dureri mari de cap și la doar câteva ore după ce a simțit cea mai mare bucurie – aceea de a fi mamă – familia sa a primit o veste înfiorătoare. Tânăra mămică a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancer. Doctorul care a operat-o i-a făcut un tomograf general şi așa s-a aflat că este suspectă de cancer cu metastaze la plămâni şi la cap. La Institutul Oncologic Fundeni, femeii i s-a pus diagnosticul de sarcom alveolar de părţi moi, un cancer destul de rar.

Cristina a fost ţintuită săptămâni întregi în salonul unui spital din Capitală, fără a afla de ce după naștere îi cade părul și nu poate să îşi ţină copilul în braţe. Familia amână momentul adevărului cu speranţa că vor strânge banii necesari pentru a plăti tratamentul despre care medicii spun că ar depinde viaţa Cristinei.

Tratamentul care o poate salva costa 70.000 de euro. Pe Facebook s-a creat o pagină intitulată ”Ajutor pentru CRISTINA MANEA. O tânără mamă are nevoie de noi” , unde,  mai multe persoane s-au mobilizat și vând obiecte personale, rochii de mireasă, bijuterii sau picturi pentru a o ajuta pe Cristina.

Toţi cei care vor să se implice şi să o ajute pe Cristina să urmeze tratamentul de care depinde viaţa acesteia sunt rugaţi să doneze, orice sumă de bani, în euro sau în lei, în conturile:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana