Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa recrutează şi selecţionează candidaţi pentru sesiunea de admitere ianuarie 2018 în instituţiile militare de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.
Astfel, candidaţii pot opta pentru unul din cele 350 de locuri din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi, locuri disponibile atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, dintre care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi. De asemenea, acelaşi număr de locuri sunt puse la dispoziţie la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.
Pentru a putea participa la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ – forma de învăţământ cu frecvenţă – pe locurile destinate formării profesionale iniţiale, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii care pot fi consultate la sediul instituţiei ori pe site-ul acesteia www.jandarmeriamobilatomis.ro.
Cererile de înscriere pentru admiterea la instituţiile militare de învăţământ postliceal ale M.A.I., se depun la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa până pe data de 05 decembrie 2017 , iar dosarele de candidat în volum complet până pe data de 28 decembrie 2017.
Calendarele de desfăşurare ale concursurilor de admitere sunt stabilite de către unităţile de învăţământ şi afişate pe site-urile acestora.
Informaţii suplimentare despre înscrierea la instituţiile militare de învăţământ se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, tel. 0241/623435 int. 24110.