În discursul susţinut sâmbătă la Consiliul Naţional al partidului, desfăşurat la Poiana Braşov, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac virulent la adresa PSD şi a Guvernului condus de Mihai Tudose.

”Suntem într-o situaţie politică pe care eu o consider extrem de gravă. Practic, nu există o situaţie normală într-o democraţie în care să se afle un partid la putere, să guverneze, să îşi pună în practică promisiunile electorale, să îşi pună în aplicare ideologia, doctrina şi să încerce să îmbunătăţească viaţă oamenilor. Nu. Avem de-a face cu o bandă de hoţi, de incompetenţi, de tepari, de oameni certaţi cu bunul simț, de oameni certaţi cu legea, de oameni care nu înţeleg democraţia. Ei conduc astăzi România şi nu o conduc normal. Ei conduc aşa cum au fost ei obişnuiţi să conducă, fie în perioada comunistă, oftează după fermele de partid sau după colhozuri, sunt obişnuiţi să taie şi să spânzure, să calce în picioare demnitatea oricărui individ. În general, nu suportă să fie contrazişi şi nu suportă oamenii liberi. Hai să fim cinstiţi. De când este la putere, PSD a suferit o metamorfoză totală”, a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban, potrivit hotnews.ro.

Fie că a discutat de justiţie, de taxe şi impozite sau desspre mass-media, Orban a atacat în termeni extrem de duri partidul aflat la guvernare şi a declarat război deschis PSD: „Atunci când PSD declară război libertăţii indivizilor, mass-media, mediului de afaceri, când se războieşte toată ziua, atunci când încearcă să reducă veniturile angajaţilor prin transferul contribuţiilor de la angajatori la angajat, PNL nu are de făcut decât un singur lucru – să declare război PSD şi să declanşeze un război total, pe toate fronturile împotriva PSD.”

FOTO:

http://psnews.ro