Doi soți din Krasnodar au omorât și au mâncat peste 30 de oameni timp de 18 ani, relatează presa din Rusia. Recent a fost făcut public cazul unui cuplu, aparent normal, care la prechezițiile polițiștilor avea pe masă bucate din carnea celor pe care îi ucidea cu bestialitate.

Bărbatul şi femeia au fost arestaţi de poliţie în regiunea Krasnodar din Rusia cu suspiciunea de a fi răpit, ucis şi devorat până la 30 de persoane.

Cuplul este bănuit că ar fi a asasinat și disecat o femeie, în urma unui conflict. Ulterior, aceștia ar fi ascuns anumite părți ale cadavrului, iar restul și le-ar fi luat acasă, anunță Comitetul de Investigații din Krasnodar.

După crima săvârșită, bărbatul, Dmitri Bașkeev, și-ar fi făcut poze cu telefonul alături de părțile cadavrului. Peste trei zile, muncitorii care efectuau lucrări de reparație, au găsit telefonul și văzând pozele, au sesizat poliția. În timpul perchezițiilor la domiciliului celor doi soți, poliția a găsit părți ale cadavrului, care erau puse la murat. Alte rămășițe ale femeii ucise erau păstrate în subsol și în spații adiacente, anunță Comitetul de Investigații.

În afară de aceasta, anchetatorii au găsit la bucătărie mâncare și carne congelată. Potrivit life.ru, cei doi soți, Dmitri și Elena Bașkeev, au recunoscut că au omorât și mâncat aproximativ 30 de persoane din anul 1999.

Deocamdată forţele de ordine au reuşit să identifice doar şapte victime. Potrivit Mir 24, perechea a admis că bucăţile umane găsite în frigiderul apartamentului lor erau destinate unui consum ulterior. Ei au început actele de canibalism în 1999.

Despre cei doi se spune că şi-ar fi omorât victimile cu deosebită cruzime şi ar fi făcut conserve din unele părţi ale corpurilor, potrivit presei ruseşti.