Un fost campion național la handbal s-a stins din viață la doar 25 de ani. Cosmin Jubleanu suferea de leucemie acută limfoblastică. Pentru fostul handbalist a fost inițiată și o campanie umanitară.

Anul acesta, tânărul în vârstă de nici 25 de ani, al cărui tată este poliţist la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, a fost diagnosticat cu leucemie. Imediat ce au aflat, părinţii, dar mai ales prietenii s-au mobilizat pe reţele de socializare şi au deschis un cont bancar pentru a strânge suma de 25.000 euro necesară efectuării unui tratament la o clinică din străinătate. Lor li s-a alăturat şi Federaţia Română de Handbal. Cosmin Jubleanu a fost campion naţional de handbal în 2010 cu echipa CS H&V Piteşti.

Recent, el făcuse un transplant medular la Spitalul Fundeni, dar, din păcate, eforturile au fost zadarnice. Cosmin, care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, a fost înfrânt de boala nemiloasă şi a trecut mult prea devreme în lumea celor drepţi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!