Societatea Apollo Ecoterm SRL Medgidia continuă lucrările de amenajare și întreținere a spațiilor verzi din municipiul Medgidia. Plantat material arboricol și dendrologic, tăieri și fasonări, cosit mecanizat, tuns gard viu, transportat resturi vegetale și material lemnos rezultat din tărieri și fasonări, toate aceste activități sunt derulate pentru ca aspectul municipiului Medgidia să fie vizibil îmbunătățit.

De câteva săptămâni, centralele și punctele termice din municipiul Medgidia au intrat în perioada verificărilor și a autorizărilor date de ISCIR. „Pentru serviciul de producere și furnizare a agentului termic, activitatea de furnizare a apei calde menajere pe cele 4 centrale termice și cele 3 puncte termice s-a reluat vineri, 18 august, după reviziile făcute la instalațile și echipamente făcute la centralele termice“, a declarat directorul Apollo Ecoterm SRL Medgidia, Constantin Sima.

De asemnea, spațiile verzi sunt, în continuare, în atenția Apollo Ecoterm. „Pe serviciul spații verzi se continuă, zilnic, serviciile de întreținere a spațiilor verzi din municipiul Medgidia, Iar la lucrări speciale cu utilaje continuăm activitățile de cosire și fasonare a gardului viu. În această perioadă lucrăm intens în zona de sud a orașului. La drumuri și infrastrucutră avem în execuție lucrări de reabilitare a trotuarului din zona A și B din zona de sud a orașului, reamenajăm o parcare de la B3, din zona Orașul Nou, și ne ocupăm de o alee pietonală pe strada Mărgăritarului. Totodată continuăm lucrările de introducere a sistemelor de iluminare a spațiilor verzi din Piațeta Decebal. De asemenea, am început reabiliatrea a trei ghene de gunoi – două de la blocurile S și G din zona de sud a orașului și una din zona sălii de sport Dan Spătaru, din zona de nord“, a explicat directorul societății Apollo Ecoterm.